Retourbeleid – WEBORA
Meteen naar de content

BESTEL NU, BETAAL LATER

Klarna

  Retourbeleid

  Verzending
  Elk pakket is voorzien van Track & Trace en is volledig gratis voor jou als klant.

  Je pakket wordt binnen 24 uur door ons verzonden. Het pakket wordt rechtstreeks door de leverancier verzonden, wat voordeliger is voor jou als klant. Dit kan betekenen dat het iets langer duurt voordat je je pakket ontvangt.

  Gemiddeld wordt elk pakket binnen 6 tot 14 werkdagen geleverd. 

  Retournering
  Ben je niet helemaal tevreden met het ontvangen product? Natuurlijk kun je het retourneren. Je kunt je bestelling op elk moment binnen 14 dagen terugsturen!

  Is je product kapot? Dan is retournering vaak niet nodig, we sturen je eenvoudig een nieuw exemplaar!

  Vanwege het land van vertrek kunnen extra kosten van toepassing zijn.

  Stijl-, maat- en fotoaanpassingen
  Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ga je ermee akkoord dat het om een gepersonaliseerd product gaat dat direct in productie gaat, en dat er geen verdere wijzigingen meer mogelijk zijn.

  Adreswijzigingen
  Als je je afleveradres wilt wijzigen, stuur ons dan een e-mail met je bestelnummer, het huidige afleveradres en het adres dat je wilt wijzigen. We kunnen het adres wijzigen totdat je bestelling ons magazijn verlaat!

  Hygiëneproducten
  Hygiëneproducten zijn vanwege de verspreiding van infecties en ziekten uitgesloten van het retourbeleid. Zodra hygiëneproducten zoals verzorgingsproducten, bh's, bikini's en ondergoed zijn gebruikt, kunnen we de producten niet meer terugnemen. Een uitzondering geldt als de producten ongebruikt en in de originele verpakking zijn. Stuur ons een foto als bewijs.

  Houd er rekening mee dat het ontwerp, de maat, de kleur en de afbeelding die je uploadt, op je artikel worden afgedrukt. Als de verkeerde maat, kleur of afbeelding is geselecteerd en naar je is verzonden, is Webora niet verantwoordelijk voor de vervanging van deze artikelen.

  Disclaimer voor productafbeeldingen
  Houd er rekening mee dat we ons best doen om onze producten nauwkeurig te fotograferen en gedetailleerd te beschrijven, maar dat we vanwege veranderingen in de beeldschermresolutie niet kunnen garanderen dat elke foto in de productie de werkelijke kleur van het artikel nauwkeurig weergeeft. Neem voor aankoop contact met ons op als je vragen hebt over de kleur, het materiaal of de grootte van een artikel.

  Gratis verzending en binnen 24 uur

  14 Dagen geld terug garantie

  Veilig en snel afrekenen

  4.9 Sterren beoordeling